Om ossMagnus Dahlström undervisar i matematik och fysik på naturvetenskapsprogrammet och teknikprogrammet, där han utvecklar matematikdidaktik, främst genom konstruktion av verklighetsanknutna och undersökande uppgifter. Magnus brinner även för mätbarhet.

Niklas Elofsson undervisar i matematik på samhällsvetenskapsprogrammet med beteendevetenskaplig inriktning (Bernadottegymnasiet). Han utvecklar digitala hjälpmedel och strategier för både matteundervisningen och GAFE (Google Apps for Education). Just nu är han föräldraledig.

Karolina Göransson undervisar i samhällskunskap, historia, juridik, kommunikation och gymnasiearbete på samhällsvetenskapsprogrammet med beteendevetenskaplig inriktning (Bernadottegymnasiet). Karolina är särskilt intresserad av ämnesövergripande arbete, kollegialt lärande och formativ bedömning.
Camilla Lindskoug undervisar i svenska och engelska på samhällsvetenskapsprogrammet med beteendevetenskaplig inriktning (Bernadottegymnasiet). Hon har språkutveckling som särskilt ansvarsområde och är i synnerhet intresserad av lässtrategier, formativ bedömning och ämnesövergripande arbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar