söndag 1 mars 2015

Förgät oss ej! Använd en förstelärare:)

Kära kollegor!

Det lackar mot slutspurt och vi vet alla att det innebär högre tempo både för lärare och elever. När det ska gå snabbt är det lätt att glömma att det finns extra resurser tillgängliga. Därför kommer här en liten påminnelse om vad ni kan använda närmsta förstelärare till:

Bedömningsstöd: ibland behöver man ett par extra ögon vid bedömning. Använd våra:) Vi slår gärna också ett extra slag för bedömningsstöd över programgränserna!

Auskultation: Ibland behövs de extra ögonen i klassrummet. Man kanske testar en ny metod, eller har grupper som av olika anledningar inte fungerar optimalt. Att få feedback från en kollega kan vara värdefullt. Använd oss gärna till detta!

Bloggen om skolutveckling har nu fått lite innehåll och om man är intresserad av att veta vad som händer på skolan kan man med fördel gå in och läsa här. Det finns också en länk från förstasidan i MaApps! Om du själv bedriver utvecklingsarbete vill vi gärna skriva om det - hör av dig!

På bloggen ser ni också aktuella datum för våra möten. Om det är något ni vill att vi ska ta upp på så skicka en rad eller kom dit!

Många hälsningar och med hopp om en lugnish vår,
Camilla, Karolina, Daniel och Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar